Testimonials

Lees hier de persoonlijke ervaringen van verschillende kinderdagverblijven:

Rianne:

“Sinds we overgestapt zijn naar het overheerlijke eten van Food for Kidz eten de kinderen heel erg goed. Elke dag zien we ze weer smullen en eten ze hun buikjes vol. Als de juf binnenkomt met het eten, beginnen de kinderen al te juichen, jeaah – eten, eten! Nadat de borden leeg gegeten zijn word er vaak nog gezegd, nog nog juf! Food for Kidz kookt elke dag vers en gezond en heel erg gevarieerd, van patat met groenten tot pasta’s, rijst en heerlijke oven schotels. We zijn enorm blij met de keuze om het eten te bestellen bij Food for Kidz.”

Kinderdagverblijf Rainbows & Internationaal day-care Rainbows Kielpark

 

Viki:

“Wij zijn super tevreden over onze samenwerking met Food for Kidz. Steeds staat het team klaar om ons verder te helpen. De afwisseling in het menu dat ze aanbieden en het werken met dagverse producten is een grote meerwaarde. De bordjes worden hier dan ook met smaak leeggegeten.”

Kinderdagverblijf Sint Joanna

 

Fannie:

“Wij zijn superblij om te mogen zeggen dat Food for Kidz onze maaltijden bezorgt en verzorgt. Het zijn zeer lekkere en dagverse maaltijden met veel variatie en veel smaak. Onze kinderen zijn er dol op. De samenwerking met kok Mika verloopt super en hij wil steeds het beste voor de kinderen. Dit zijn maaltijden met liefde bereid en dat proef je. Bedankt Food for Kidz!”

Kinderdagverblijf De Speelboom Borgerhout

 

Inge:

“OZ Kinderpret kiest voor gezonde, vers bereide gevarieerde voeding. Daarom hebben wij voor Foodforkidz gekozen. De steeds seizoensgebonden menu met verse groenten en kruiden zorgen ervoor dat onze kapoenen altijd met smaak en enthousiasme eten.
Voor ieder wat wils: vis, vlees, veggie en dat aangepast aan elke leeftijdsgroep.
Correcte afspraken, correct gemaakt, correct geleverd.
Zeer tevreden !”

Kinderdagverblijf OZ Kinderpret

 

 

Kind1

%d bloggers like this: