Wie zijn wij?

Leave a comment

In 2000 verhuisden we van Finland naar België en zijn sindsdien heel veel van dit land gaan houden: de cultuur, de mooie historische steden, fantastische en gastvrije mensen en vooral de heerlijke gastronomie!

Mika

Ik ben gediplomeerd chef-kok, en heb dit diploma behaald aan de Finse Restaurant- en Hotelschool. Dit diploma is ook in België gehomologeerd.

Ik vind dat hoe meer u uw kinderen vanaf kleins af aan verschillende smaken laat proeven, hoe meer open ze gaan zijn in de toekomst tegenover nieuwe smaken. Smaak is iets dat zich door de jaren heen ontwikkelt. Hierdoor moet u de dingen die uw kind niet lust keer na keer toch aanbieden. Mijn eigen zoon eet veelzijdig en gezond en lust veel van groenten.  Hij is een goed voorbeeld van het geen waar ik in geloof.

Het is een grote uitdaging om voor kleine kinderen te koken omdat de smaak puur en rijk moet zijn zonder te veel kruiden te gebruiken en bovendien moeten er ook gezonde combinaties gecreëerd worden.

De enthousiaste reacties die ik tot nu toe van onze klanten heb ontvangen geven mij de energie om dit bedrijf tot een niveau te brengen waar ik trots kan zijn op mijn keuken en de kinderen blij te houden met hun maaltijden!

Kaisa

Ik heb een bachelor diploma in International Business Management en heb gedurende 10 jaar gewerkt in een Brusselse financiële instelling.  Omdat ik me meer maatschappelijk wou inzetten, heb ik besloten om me te concentreren op het adviseren van onderwijsinstellingen. Zo sta ik in voor de uitwerking van diverse educatieve projecten, in samenwerking met verschillende non-profitorganisaties. Vooral de interactie tussen de scholen, de ouders en de leerlingen geven me hiervoor de nodige energie.

Terwijl Mika is verantwoordelijk voor de keuken, zal ik zorgen voor alle praktische zaken zoals business, administratie, enz. Ik kijk er al naar uit om samen te werken!

Mika de chef???????????????????????????????

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: